Locatietour Amersfoort

Locatietour Amersfoort

Op maandag 24 juni was de Locatietour in Amersfoort, georganiseerd door Linda op Locatie en Citymarketing Amersfoort. Samen met 60 meeting- en eventprofessionals bezochten we 10 verrassende locaties voor zakelijke meetings en events. Van vernieuwd theater tot eeuwenoud stadsklooster. Van industriële loods tot onontdekte parel. Amersfoort heeft voor ieder event een bijpassende plek. De aanwezigen beoordeelden de Locatietour gemiddeld met een 9.

Op maandag 24 juni was de Locatietour in Amersfoort, georganiseerd door Linda op Locatie en Citymarketing Amersfoort. Samen met 60 meeting- en eventprofessionals bezochten we 10 verrassende locaties voor zakelijke meetings en events. Van vernieuwd theater tot eewenoud stadsklooster. Van industriële loods tot onontdekte parel. Amersfoort heeft voor ieder event een bijpassende plek. De aanwezigen beoordeelden de Locatietour gemiddeld met een 9.

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie!

De Locatietour ging van vernieuwd theater tot eeuwenoud stadsklooster en van industriële loods tot onontdekte parel. Amersfoort heeft voor ieder event een bijpassend plek. Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie, gemaakt door BroerZ:

De Locatietour bezocht de volgende plekken:


1. De Rijtuigenloods

2. Het Centraal Ketelhuis

3. Seats2meet Amersfoort CS

4. De Observant

5. Hotel de Tabaksplant

6. Flint 

7. Boeken, bonen en blaadjes

8. CG Venues

9. Mariënhof Amersfoort

10. DLC Restaurant


Hiernaast leerden we van Momice over de Event Blueprint, huurden we fietsen van FixieBrothers, stepten en tuktukten we dankzij ‘Evenementen Amersfoort’, borrelden we met Meisjes van de Wijn en smulden we van Amersfoortse frites uit de brandweerwagen van Frietendorf.


Een van de deelnemers, Samira, heeft de dag vastgelegd in een vlog:


Locatietour:
De Top 10 Locaties in Amersfoort

Wat een mooi verslag van de Locatietour door High Profiel Events. Tien eventlocaties bezichtigen op één dag? Linda op Locatie krijgt het voor elkaar. Maar liefst 60 eventmanagers en – planners gingen mee op Locatietour langs de mooiste locaties in Amersfoort.

Als event manager op pad in mijn eigen Stad

Chris Connecting Communicatie & Events ging mee op pad in zijn eigen stad: Amersfoort.

Achtste Locatietour door Amersfoort: Divers aanbod in middeleeuwse sferen

Ook Meeting Magazine schreef een artikel over de Locatietour door Amersfoort.

Locatietour op Social Media

Wil je meer zien en lezen over de Locatietour? Kijk dan even op onderstaande kanalen.