In de media

Amersfoort in het magazine Villa d'Arte

Gratis publiciteit voor Amersfoort in Villa D'Arte. Het magazine brengt al sinds 1997 elke twee maanden een tijdschrift uit over wonen, interieur, kunst, culinair, reizen, cultuur en entertainment en is uitgegroeid tot een toonaangevend platform. In de februari van 2020 schitterde Amersfoort! Er is geschreven over de prachtige oude binnenstad, kunst. Ook werden leuke tips voor bezoekers gedeeld.

JLL: Amersfoort top 4 beste woonsteden van Nederland

JLL, een van de wereldleiders op het gebied van vastgoed- en investeringsmanagement, heeft Amersfoort uitgeroepen tot een van de toplocaties in Nederland om te wonen. Voor 84 gemeenten in Nederland heeft JLL een score vastgesteld op basis van 37 indicatoren, verdeeld over acht categorieën. Deze categorieën vallen onder thema’s zoals woningvoorraad, demografie en voorzieningenniveau. Amersfoort scoort vaker hoog als toplocatie om te wonen. In 2017 stond de stad al op plek 4 van gelukkigste gemeenten. In 2015, 2016 én 2017 werd Amersfoort door het jaarlijkse onderzoek van Elsevier uitgeroepen tot de beste stad van Nederland om te wonen.

‘Bloeiend Amersfoort: spannende combinatie tussen oud en innovatief’ in De Telegraaf

7 november ontvingen abonnees van De Telegraaf de zaterdageditie van hun dagblad. Op de voorpagina pronkt Amersfoort! Voor het volledige artikel kan verder worden gebladerd. Amersfoort wordt geprezen om de slimme en innovatieve omgang met industriële terreinen. Wat lof voor het paradijselijke oude stadscentrum en haar rijksmonumenten mag niet ontbreken. Citymarketing Amersfoort werkte mee aan deze publicatie. Dit premium artikel met de titel ‘Bloeiend Amersfoort: spannende combinatie tussen oud en innovatief’ kon gelezen worden door meer dan 400.000 abonnees van De Telegraaf.

Meerdere interviews en artikelen in de OnderNamen

OnderNamen is een actief platform dat ondernemers met elkaar verbindt en de naamsbekendheid van bedrijven vergroot. Citymarketing Amersfoort heeft het platform meerdere malen ingezet om aandacht voor werklocaties en initiatieven van ondernemers te genereren.

De Stad Amersfoort

Citymarketing Amersfoort schrijft wekelijks een volledige redactiepagina voor regio Amersfoort. De krant heeft een bereik van 70.300 per uitgave!

75 jaar vrijheid


Shop Amersfoort


Mondriaan


We hebben nog veel meer gedaan in 2020!

Op de volgende pagina lees je meer over Citymarketing Amersfoort en onze kanalen.